Women's Flow Day

Een dag om je vrouwelijke energie te versterken. Samen in een intieme groep vrouwen.

Herken je dit? Je schouders eronder zetten, het gevoel dat je het alleen moet doen en dat er gewoon heel veel moet gebeuren op een dag. De meeste vrouwen willen het allemaal heel erg goed doen. Maar het is een illusie dat hoe meer kracht we gebruiken, hoe beter we presteren. Het geeft stress en we drogen als het ware op. Wilskracht komt vaak vanuit een plek van onzekerheid: of je wel of niet zal slagen. Door het aanwakkeren van je vrouwelijke energie, kun je verzachten en vanuit wijsheid de weg kiezen van moeiteloos zijn. Welkom in de flow of life, this is where the magic happens.

 • Innerlijke rust
 • Verdiepen van je zijnskracht. De diepe bedding vol warmte en ontspanning die jij jezelf kan geven, iedere dag opnieuw.
 • Balans in je mannelijke en vrouwelijke energie
 • Waardevolle dag die iedere vrouw zich zou moeten gunnen. Marly creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kan zijn, waardoor je inzicht krijgt in waarvoor je doet wat je doet en hoe je daar invloed op kan hebben!5/5 Sylvia Calis

Het Programma

We keren naar binnen, delen en doen veel (gegronde ;-) inspiratie op. De innerlijke oefeningen connecten je met je innerlijke rust en laten je voelen hoe je in een diepere overgave kan komen. Vanuit hier kun je verzachten in de dingen waar je tegenaan loopt. We openen het hart, waardoor liefde weer vrijer kan stromen. Je leert jezelf op een diep niveau liefhebben, ook in de dingen die je lastig vindt in het leven. Je gaat je bewustzijn versterken. Het zien waar je wel of niet in kan stappen, the choice is yours. We gaan ons verdiepen in de vrouwelijke kwaliteiten, van waaruit je in een dieper vertrouwen binnen jezelf komt. Als je de stromende energie volgt, ontdek je als vanzelf de magie die hieruit ontstaat: you're alive!

In de prachtige natuur van de Hoorneboeg word je deze dag helemaal in de watten gelegd. Het verdiepende programma, de warme energie, helende handen, een heerlijke lunch en gelijkgestemde vrouwen voeden jou deze dag op alle niveaus.

 • Intieme groep vrouwen
 • Ervaren psycholoog & coach
 • Hoorneboeg, Hilversum
 • Wat een prachtige dag! In het dagelijks leven dender ik altijd maar door. Heel fijn om tijdens deze dag stil te staan en te voelen. Veel inzichten en positieve nieuwe energie opgedaan!5/5 Annemarie

Wanneer je meer loskomt van wilskracht, ontstaat er rust en gaat alles makkelijker.

Na mijn studie psychologie begon ik mijn carrière als consultant bij Berenschot. In het bedrijfsleven liep ik mezelf voorbij en ging ik op zoek naar wat ik werkelijk wilde. Tijdens een intensieve opleiding tot Life Coach kwam ik erachter dat dit is wat ik hier op aarde kom doen: het aansteken van de grootse essentie van vrouwen.

 • Psycholoog & vrouwencoach sinds 2010
 • Uit het bedrijfsleven
 • 1000+ vrouwen begeleid
 • Marly's open en rustige begeleiding, waarin ze helemaal zichzelf is, geeft heel veel rust en het vertrouwen mijn eigen kracht er te laten zijn.5/5 Marianne
 • De meeste dingen weet je vaak wel, maar in een wereld vol prikkels en drukte is het toch lastig om hiernaar te luisteren. Door op deze dag met jezelf te zijn en begeleid te worden maak je je gedachten tastbaar, kun je je intuïtie weer horen en wordt duidelijk wat je nodig hebt.5/5 Kim R.

Wat levert het je op?

Binnen een dag...

 • voel je een stevige, liefdevolle verbinding binnen jezelf
 • ervaar je een fundamenteel vertrouwen in jezelf
 • voel je je verbonden met de vrouwelijke energie
 • voel je wat er gevoeld mag worden binnen jou en dat geeft richting
 • ervaar je meer plezier, overgave en ontspanning in het dagelijks leven
 • Rust ervaren die ik graag bij me wil houden. 5/5 Romy

FAQ

Ik weet niet goed of ik nou beter af ben bij 1-op-1 coaching of deze training

Door de intieme groepsgrootte is er tijdens de training ruimte voor jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. Wanneer je echt de diepte in wilt wat betreft een grote blokkade binnen jezelf, ben je bij coaching aan het goede adres. Ook kan je de training aanvullen met een extra coachingsessies wanneer blijkt dat je op een dieper niveau nog iets begeleid wilt hebben bij jezelf.

Ik houd niet zo van groepen...

De dag vindt plaats met maximaal 6 vrouwen. Omdat we veel naar binnen keren en de dagen een liefdevolle flow hebben, zul je zien dat iedereen makkelijk bij zichzelf blijft en er een serene sfeer hangt. De momenten dat vrouwen wat delen in de groep worden begeleid door Marly en er ontstaan hiermee geen 'theekransjes'. Bovendien kun je veel halen uit deze persoonlijke coachingsmomentjes. Zowel bij de inbreng van jezelf als die van de ander.

 • Deze dag heeft me geholpen om weer tot mijn eigen kern te komen.5/5 Marianne
Stuur ons een berichtje!

Twijfel je nog?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis 30 min. call in te plannen.

Recent bekeken producten

  © 2024 Pure Women,

   Login

   Wachtwoord vergeten?

   Heb je nog geen account?
   Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.