Soul Career Program

Groeiprogramma om erachter te komen wat je nu écht wilt in je werk en belemmerende patronen los te laten. Stap voor stap word je meegenomen in een online programma afgewisseld met twee trainingsdagen in de versterkende energie van een intieme groep vrouwen. Optioneel kies je voor drie verdiepende, individuele sessies. Ga je mee op reis?

Eigenlijk heb je het goed voor elkaar en toch blijft het knagen binnen jezelf. Misschien heb je het nog wel naar je zin op je werk, maar diep van binnen voel je dat er meer in je zit en je niet de rest van je leven hier wilt blijven. Je voelt de voldoening niet helemaal, je zou meer willen bijdragen. Je wilt iets doen wat dichterbij jezelf en je hart ligt, maar er moet ook brood op de plank komen. Je zou graag een stap willen maken, maar je weet niet goed wat je zou willen of hoe je dit moet aanpakken. Je voelt dat je meer in je mars hebt, alsof je een deel van je talenten en potentieel niet benut. Een diepere missie zal vast in je zitten, maar je hebt nog geen idee wat dit precies is of hoe je hier vorm aan moet geven.

 • Voldoening gaan voelen
 • Weten wat je écht wilt
 • Je potentieel gaan benutten
 • Marly heeft mij geholpen om mijn passie te vinden in werk. Ze heeft me in staat gesteld om echt in contact te zijn met mijn gevoel en mijn eigen kracht te vinden. Dankzij haar durfde ik te kiezen voor datgene waar ik gelukkig van word, wat ertoe heeft geleid dat ik nu de eerste stap heb gezet in mijn droomcarrière.5/5 Maartje S.

Programma

Een online programma en twee trainingsdagen in een intieme groep vrouwen wisselen elkaar in een fijne flow af. Optioneel kies je voor drie verdiepende individuele sessies.

Online Programma

In een overzichtelijke online leeromgeving ga je thuis in je eigen tijd aan de slag. Het programma neemt je stap voor stap aan de hand mee. Het bestaat uit video, audio, leesdocumenten en opdrachten. De volgende thema's worden behandeld:

+ in contact komen met je innerlijke rust
+ hoe wil je leven?
+ inzicht in je patronen en hoe je hier constructief mee omgaat
+ connectie met je hart
+ je vrouwelijke energie versterken
+ zicht op je uniciteit: zielsmissie, energie, (verborgen) talenten, ideale werkomgeving, functies en rollen
+ innerlijke kracht
+ je eigen behoeften en wijsheid volgen

Twee trainingsdagen

Tijdens twee trainingsdagen komen we samen in een intieme groep vrouwen. Deze dagen zijn ter verdieping en versteviging van je proces. We keren naar binnen en delen. Door de groepsgrootte is er persoonlijke ruimte voor jou, zodat je begeleid wordt op jouw reis.

+ Tijdens Women's Flow Day leer je om los te komen van wilskracht en de eigenwaarde binnen jezelf te voelen. Je versterkt de verbinding met je innerlijke rust en zelfliefde en krijgt tools hoe je dit nog meer in je leven integreert.

+ Tijdens Women's Soul Day kom je meer in contact met je ziel en je krijgt helder wat de stappen zijn op jouw pad.. Je verbindt je met je innerlijke kracht verbindt en krijgt tools hoe je hierin het dagelijks leven makkelijker naar terug kan keren.

 • Intieme groep vrouwen
 • Krachtige, ondersteunende energie
 • Hoorneboeg, Hilversum

Drie individuele sessies

Optioneel kies je voor drie individuele coachingsessies. Dit wordt ook het traject genoemd. Hierin staat het helen van belemmeringen zoals interne onzekerheid en controledrang centraal en het ervaren van je pure kracht die hier achter verscholen zit. Ook is er ruimte om extra verdieping te vinden en te sparren over je missie en de vertaalslag naar je ideale werk.

Ik begeleid je om naar binnen te keren, zodat je kan voelen wat er dieper van binnen in je leeft. Ik ben bij je om de verschillende lagen binnen jezelf te gaan herkennen en tot de kern te komen. Hierbij leer je jezelf te ondersteunen vanuit je hart. Zo ontstaat er ruimte om te connecten met je essentie, je zielskwaliteiten en je missie.

 • Drie sessies van 1,5 uur
 • Landgoed Stameren, Maarn
 • De afspraken plannen we samen in: voor, tussen of na de trainingsdagen
 • Kies je voor het traject? Dan krijg je de 3 individuele sessies en bespaar je € 150,-.
 • Dank lieve Marly voor je mooie programma. Je prikte dwars door al mijn bullshit heen. Zo hielp je mij om mijn innerlijke stem en wijsheid aan te boren. Je hebt me geholpen mijn leven en loopbaan in lijn te zetten met mijn ware zelf. Ik raad je aan iedereen aan als je jouw meest passende levenspad wilt bewandelen!5/5 Yolanda

Jouw leven en de wereld zitten op jou te wachten.

Na mijn studie psychologie begon ik mijn carrière als consultant bij Berenschot. In het bedrijfsleven liep ik mezelf voorbij en ging ik op zoek naar wat ik werkelijk wilde. Tijdens een intensieve opleiding tot Life Coach kwam ik erachter dat dit is wat ik hier op aarde kom doen: het aansteken van de grootse essentie van vrouwen. Ik startte succesvol mijn bedrijf in 2010 en ontwikkelde vanuit mijn holistische studieachtergrond mijn helende en channelende gaven verder.

 • Psycholoog & vrouwencoach sinds 2010
 • Uit het bedrijfsleven
 • 1000+ vrouwen begeleid

IT's Time for a career that fits your soul

 • Ik ben nog nooit iemand zoals Marly tegen gekomen. Iemand die zo in contact met zichzelf en haar omgeving staat. Pure en oprechte interesse in wie je bent, belangrijk vindt en wat je behoeftes zijn. Dat is wat ik heb ervaren van begin tot eind. Marly is in staat om snel samen met jou in te schatten wat je wilt, ook ten aanzien van de huidige situatie. 5/5 Sandra

Wat levert het je op?

Binnen een paar maanden...

 • ben je on track; je weet wat je wilt
 • sta je steviger binnen jezelf
 • ervaar je een stromende levensenergie
 • leef je jouw stralende zelf

FAQ

Ik twijfel of ik nou beter af ben aan 1-op-1 coaching of deze training

Door de intieme groepsgrootte is er tijdens de training ruimte voor jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. Wanneer je echt de diepte in wilt wat betreft een grote blokkade binnen jezelf, ben je bij coaching aan het goede adres. Ook kan je de training aanvullen met 2 extra 1-op-1 sessies.

Ik houd niet zo van groepen...

De dag vindt plaats met maximaal 6 vrouwen. Omdat we veel naar binnen keren en de dagen een liefdevolle flow hebben, zul je zien dat iedereen makkelijk bij zichzelf blijft en er een serene sfeer hangt. De momenten dat vrouwen wat delen in de groep worden begeleid door Marly en er ontstaan hiermee geen 'theekransjes'. Bovendien kun je veel halen uit deze persoonlijke coachingsmomentjes. Zowel bij de inbreng van jezelf als die van de ander.

  • Marly is een prachtig voorbeeld van hoe krachtig een vrouw kan zijn als ze het moeten loslaat en haar hart volgt. Puur, sereen en zó in contact met haar eigen kern.5/5 Fanne
  Stuur ons een berichtje!

  Twijfel je nog?

  Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis 30 min. call in te plannen.

  Recent bekeken producten

   © 2024 Pure Women,

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.