Het is essentieel dat we als vrouwen onze kracht weer voluit gaan leven. Voor jezelf en de wereld om je heen.

Na mijn studie psychologie begon ik mijn carrière als consultant bij Berenschot. In een snelle omgeving, liep ik mezelf voorbij. Ik ontwikkelde me verder binnen dezelfde organisatie als assessmentpsycholoog en coach. Tijdens een intensieve opleiding tot Life Coach bleek het holistisch begeleiden van mensen dichtbij mijn natuur te liggen. Ik wilde me hier helemaal op toe gaan leggen en startte in 2010 mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik honderden vrouwen begeleid vanuit de visie dat alle benodigde grootsheid al in je zit, maar je deze wel moeten leren aanspreken en benutten. En hoe je hierbij omgaat met alles wat je juist klein en onzeker maakt.

Ik ben moeder van 2 jongens en woon samen met mijn man en kinderen in het groene Doorn. Mijn eigen zwangerschappen en bevallingen hebben invloed gehad op mijn verdere pad. Na mijn eerste bevalling kreeg ik te maken met een grote nabloeding. Toen ik zwanger werd van de tweede was ik bang om dit nog een keer mee te maken. Mijn zwangerschap werd een diepe, transformerende periode waarin ik mijn vrouwelijke kracht ontdekte. Ik ging mijn persoonlijke proces aan en ruimde mijn angsten op. Ondanks dat er een medisch pad voor me was uitgestippeld, ging ik op zoek naar mijn eigen kracht en naar wat ik wilde. Zo beviel ik als eerste vrouw klinisch in een bevalbad bij het Diakonessenhuis in Utrecht. Ik zag hoe de beste versie van je bevalling vraagt om de beste versie van jezelf. En dat je hier dus invloed op hebt!

Vanaf 2015 ben ik me verder gaan specialiseren in het begeleiden van zwangere vrouwen. Cliënten vertelden me al jaren dat ‘iedere vrouw dit zou moeten weten’. Dat was het laatste zetje wat ik nodig had om GROOTS te gaan schrijven.

Iedere vrouw is in wezen zo krachtig en zo wijs. Along the way is dit naar de achtergrond verschoven. Het is essentieel dat we als vrouwen onze kracht weer voluit gaan leven. Voor jezelf en de wereld om je heen. Of je nu zwanger bent of niet, ik begeleid je graag. Om jouw licht, kracht en eigenheid nog meer te leven.

  • Marly is een prachtig voorbeeld van hoe krachtig een vrouw kan zijn als ze het moeten loslaat en haar hart volgt. Puur, sereen en zó in contact met haar eigen kern.5/5 Fanne

Werkervaring & opleidingen

Werkervaring

Zelfstandig coach voor vrouwen (2010-heden)
Opdrachtgevers o.a. KPN, HEMA, ABN AMRO, AS Watson, Van Benthem en Keulen.

Docente coachopleiding- Life Design Academy

Berenschot-Coaching&assessments (2005-2010)
Opdrachtgevers: Achmea, Adecco, Arval, Berenschot, EMC, Fortis, Gemeente Amsterdam, Interpolis, KPN, Provincie Utrecht, Start, Stichting Reynaerde en Ter Steege Groep.

Opleidingen

Psychologie Universiteit Utrecht

Traineeship Berenschot

Postacademische Beroepsopleiding voor de Selectiepsychologische Adviespraktijk

Life Design Academy: Empowerment, Loopbaanbegeleiding, Mindfulness, Voice Dialogue, Persoonlijk kracht, Innerlijk Kindwerk, Energiewerk, Stressmanagement (2 jaar).

Universal energy healing (3 dagen).

Light Channeling (9 maanden).

Vrouwelijke kracht & begeleiden van vrouwengroepen (1 jaar)

Meer op Linkedin

  • Marly was als een lichtgids op mijn pad. Marly voelt vertrouwd en haar energie is zuiver, puur en zacht. 5/5 Marriëlle

Wat je kan verwachten van mij

*Liefdevol en vlot naar de kern

*Veilige, geborgen sfeer waarin je echt jezelf kan zijn

*De diepte en het gevoel in. Met een vertaalslag naar het dagelijks leven.

Volg op instagram

Hier deel ik het meest

© 2024 Pure Women,

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.