Inner Power Program

Groeiprogramma om dieper in je eigen kracht te komen. Stap voor stap word je meegenomen in een online programma afgewisseld met twee trainingsdagen in de versterkende energie van een intieme groep vrouwen. Optioneel kies je voor drie verdiepende, individuele sessies. Ga je mee op reis?

Aan de buitenkant is het niet zo zichtbaar, maar van binnen kan je je onzeker voelen of twijfelen aan jezelf. Je hebt meer moeite om grenzen aan te geven of je ruimte in te nemen. je bent gevoelig, kan je dingen sneller aantrekken en hebt er soms moeite mee om in je eigen energie te blijven.

 • Zelfliefde
 • Je eigen ruimte innemen
 • Persoonlijke kracht
 • Marly was als een lichtgids op mijn pad. Marly voelt vertrouwd en haar energie is zuiver, puur en zacht.5/5 Marriëlle

Programma

Een online programma en twee trainingsdagen in een intieme groep vrouwen wisselen elkaar in een fijne flow af. Optioneel kies je voor drie verdiepende individuele sessies.

Online Programma

In een overzichtelijke online leeromgeving ga je thuis in je eigen tijd aan de slag. Het programma neemt je stap voor stap aan de hand mee. Het bestaat uit video, audio, leesdocumenten en opdrachten. De volgende thema's worden behandeld:

+ in contact komen met je innerlijke rust
+ hoe wil je leven?
+ inzicht in je patronen en hoe je hier constructief mee omgaat
+ connectie met je hart
+ zelfcompassie
+ je vrouwelijke energie versterken
+ innerlijke kracht
+ je eigen behoeften en wijsheid volgen
+ gronding en je eigen energetische ruimte innemen

Twee trainingsdagen

Tijdens twee trainingsdagen komen we samen in een intieme groep vrouwen. Deze dagen zijn ter verdieping en versteviging van je proces. We keren naar binnen en delen. Door de groepsgrootte is er persoonlijke ruimte voor jou, zodat je begeleid wordt op jouw reis.

+ Tijdens Women's Flow Day leer je om los te komen van wilskracht en de eigenwaarde binnen jezelf te voelen. Je versterkt de verbinding met je innerlijke rust en zelfliefde en krijgt tools hoe je dit nog meer in je leven integreert.

+ Tijdens Women's Soul Day kom je meer in contact met je ziel en je krijgt helder wat de stappen zijn op jouw pad.. Je verbindt je met je innerlijke kracht verbindt en krijgt tools hoe je hierin het dagelijks leven makkelijker naar terug kan keren.

 • Intieme groep vrouwen
 • Krachtige, ondersteunende energie
 • Hoorneboeg, Hilversum

Drie individuele sessies

Optioneel kies je voor drie individuele coachingsessies. Dit wordt ook het traject genoemd. Hierin staat het helen van belemmeringen zoals interne onzekerheid centraal en het ervaren van je pure kracht die hier achter verscholen zit. Ook is er ruimte om te verdiepen in het gevoel van zelfliefde.

Ik begeleid je om naar binnen te keren, zodat je kan voelen wat er dieper van binnen in je leeft. Ik ben bij je om de verschillende lagen binnen jezelf te gaan herkennen en tot de kern te komen. Hierbij leer je jezelf te ondersteunen vanuit je hart. Zo ontstaat er ruimte om te connecten met je eigen kracht.

 • Drie sessies van 1,5 uur
 • Landgoed Stameren, Maarn
 • De afspraken plannen we samen in: voor, tussen of na de trainingsdagen
 • Kies je voor het traject? Dan krijg je de 3 individuele sessies en bespaar je € 150,-.
 • Ik heb nog nooit met iemand op zo’n intuïtief niveau gewerkt waarbij je weet dat je iets fundamenteels aan het veranderen bent. Ik heb geleerd dat als ik contact maak met mijn ware zelf ik antwoord krijg op al mijn vragen en angst en onzekerheid niet langer mijn koers bepalen.5/5 Nicky

Jouw leven en de wereld zitten op jou te wachten.

Na mijn studie psychologie begon ik mijn carrière als consultant bij Berenschot. In het bedrijfsleven liep ik mezelf voorbij en ging ik op zoek naar wat ik werkelijk wilde. Tijdens een intensieve opleiding tot Life Coach kwam ik erachter dat dit is wat ik hier op aarde kom doen: het aansteken van de grootse essentie van vrouwen. Ik startte succesvol mijn bedrijf in 2010 en ontwikkelde vanuit mijn holistische studieachtergrond mijn helende en channelende gaven verder.

 • Psycholoog & vrouwencoach sinds 2010
 • Uit het bedrijfsleven
 • 1000+ vrouwen begeleid

IT's Time to discover your inner power

 • Ik heb niet meer het gevoel in rondjes te rennen en doe dingen nu omdat ik ze wil en niet omdat ik ze dacht te moeten. Het heeft me geholpen mezelf te hervinden, tot de kern te komen van waar ik op vastliep en van daaruit verder te komen. Ik sta weer sterker in mijn schoenen en word niet zomaar meer omver geblazen. De aanpak is gevarieerd, altijd passend, respectvol en stimulerend.5/5 Irene

Wat levert het je op?

Binnen een paar maanden...

 • sta je steviger binnen jezelf en ervaar je meer zelfvertrouwen
 • ervaar je een stromende levensenergie
 • blijf je makkelijker in je kracht en eigen energie

FAQ

Ik twijfel of ik nou beter af ben aan 1-op-1 coaching of deze training

Door de intieme groepsgrootte is er tijdens de training ruimte voor jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. Wanneer je echt de diepte in wilt wat betreft een grote blokkade binnen jezelf, ben je bij coaching aan het goede adres. Ook kan je de training aanvullen met 2 extra 1-op-1 sessies.

Ik houd niet zo van groepen...

De dag vindt plaats met maximaal 6 vrouwen. Omdat we veel naar binnen keren en de dagen een liefdevolle flow hebben, zul je zien dat iedereen makkelijk bij zichzelf blijft en er een serene sfeer hangt. De momenten dat vrouwen wat delen in de groep worden begeleid door Marly en er ontstaan hiermee geen 'theekransjes'. Bovendien kun je veel halen uit deze persoonlijke coachingsmomentjes. Zowel bij de inbreng van jezelf als die van de ander.

  • Marly is een prachtig voorbeeld van hoe krachtig een vrouw kan zijn als ze het moeten loslaat en haar hart volgt. Puur, sereen en zó in contact met haar eigen kern.5/5 Fanne
  Stuur ons een berichtje!

  Twijfel je nog?

  Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis 30 min. call in te plannen.

  Recent bekeken producten

   © 2024 Pure Women,

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.