Dayretreat Groots

Een dag om je te verbinden met jezelf en het kindje in je buik. In een intieme groep vrouwen je pure kracht verstevigen voor jouw bekrachtigende bevalling.

Heb je weinig tijd voor je zwangerschap en kan je je nu al schuldig voelen naar het kindje in je buik? Merk je dat belemmerende patronen en onrust omhoog komen en dat je dit niet mee wilt nemen je bevalling in? Welkom op dayretreat Groots: een dag lang alle aandacht voor jou en het kindje in je buik.

 • Tot jezelf komen, innerlijke rust
 • Vrouwelijke kracht en wijsheid innemen
 • Connectie met je kindje
 • De bijeenkomst met gelijkgestemde, zwangere vrouwen gaf me zoveel herkenning, erkenning en verbinding. Ontzettend waardevol tijdens mijn zwangerschap, maar ook zeker voor mijn verdere persoonlijke ontwikkeling.5/5 Marriëlle

Programma

Tijdens deze dag sta je stil bij de transformatie die je mag maken om meer in je grootsheid te komen. Wat mag je achter je laten en waar stap je in? Je keert naar binnen om tot je innerlijke rust, kracht en wijsheid te komen. Innerlijke oefeningen, een vuurritueel en sharings met coachmomenten wisselen elkaar in een zachte flow af.

 • Intieme groep
 • Ervaren zwangerschapscoach & auteur Groots
 • Hoorneboeg, Hilversum
 • Het stroomt weer! Mijn wijsheid, zachtheid en kracht. Dankjewel Marly, voor deze bijzondere dag vol verbinding en ruimte.5/5 Sophie

Je zwangerschap is de transformatieve tijd waarin je jouw kracht en wijsheid ten volle leert benutten.

Sinds 2010 begeleid ik vrouwen naar hun oorspronkelijke kracht. Mijn eigen zwangerschappen hebben invloed gehad op mijn verdere pad. Na mijn eerste bevalling kreeg ik te maken met een grote nabloeding. Toen ik zwanger werd van de tweede zag ik als een berg tegen de bevalling op. Ik ging mijn persoonlijke proces aan, zette mijn angsten om en beviel als eerste vrouw in het Diakonessenhuis in Utrecht klinisch in bad.

 • Psycholoog & vrouwencoach sinds 2010
 • Auteur Groots
 • 1000+vrouwen begeleid

De voorbereiding op bekrachtigend bevallen is om steviger in je vrouwelijke kracht te komen.

 • Ontzettend mooie dag om verder naar binnen te keren, te verbinden met andere wijze, mooie vrouwen en te reflecteren. Ik ga met veel lichtheid op weg naar de bevalling.5/5 Merle

Wat levert het je op?

Binnen één dag:

 • dieper contact met je kracht
 • meer rust en vertrouwen
 • een liefdevolle verbinding met jezelf en het kindje in je buik

FAQ

Ik ben bijna uitgerekend op de datum van dayretreat groots

Wanneer je een paar weken na dayretreat Groots bent uitgerekend, weet je vantevoren niet goed hoe je je voelt en of je daadwerkelijk kunt komen. Wanner je maximaal 3 weken na de datum uitgerekend bent, kun je uiterlijk 5 dagen voor het dayretreat annuleren. Je kunt het besteedde bedrag dan binnen een jaar besteden aan een andere training/coaching door Pure Women.

Ik doe al een zwangerschapscursus, ik twijfel of dit teveel van hetzelfde is

We behandelen geen cursusonderdelen die je vaak bij reguliere cursussen ziet terugkomen, zoals bevalhoudingen, ademhalingstechnieken, etc. Dayretreat Groots is een dag die inzoomt op jouw persoonlijke proces en hoe je meer contact maakt met je innerlijke rust, kracht en wijsheid.

Ik houd niet zo van groepen, zeker nu ik zwanger ben

De dag vindt plaats met maximaal 6 vrouwen. Omdat we veel naar binnen keren en de dag een zachte, liefdevolle flow heeft, zul je zien iedereen makkelijk bij zichzelf blijft en er een serene sfeer hangt. De momenten dat vrouwen wat delen in de groep worden begeleid door Marly en er ontstaan hiermee geen 'theekransjes'. Bovendien kun je veel halen uit deze persoonlijke coachingsmomentjes. Zowel bij de inbreng van jezelf als die van de ander.

Ik heb een nare bevalervaring achter de rug en mijn emoties zitten nog heel hoog

Hoewel er persoonlijke ruimte voor je is vanwege de kleinere groepsgrootte, is er niet de ruimte om helemaal ergens op in te zoomen met alle aandacht die hiervoor nodig is. Ik raad je aan om een zwangerschapssessie te boeken en te bekijken of je daarna het dayretreat wilt gaan doen. Twijfel je hierin? Neem dan contact met me op, dan bekijken we samen wat wijsheid is.

 • De begeleiding van Marly heb ik als enorm fijn, warm en liefdevol ervaren. Er kwamen een aantal dingen bij me omhoog die ik niet had verwacht. Het is fijn dat dit nu gebeurde zodat ik er nog iets mee kon en niet tijdens de bevalling bijvoorbeeld. Marly is ontzettend kundig en intuïtief sterk.5/5 Lisette
Stuur ons een berichtje!

Twijfel je nog?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis 30 min. call in te plannen.

Wil je inzage in het boek groots?

Zet de eerste stap naar jouw bekrachtigende bevalling en lees over

 • hoe jij de oervrouw in jou wakker maakt.
 • bewust moeder én vrouw zijn.

Recent bekeken producten

  © 2024 Pure Women,

   Login

   Wachtwoord vergeten?

   Heb je nog geen account?
   Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.