Bright Light Training

Negen maanden groeitraject om jouw innerlijk licht te gaan leven, in de versterkende energie van een intieme groep vrouwen.

Ken jij je innerlijk licht? Die positieve, krachtige energie die in jou zit? Maar merk je dat je in praktijk nog wegglijdt naar de oude patronen en gedachten die je beperken. Kan je teveel bezig zijn met de verwachting van de buitenwereld en houd je jezelf hiermee indirect klein en maak je niet de keuzes die eigenlijk voorbestemd zijn voor jou? Het is tijd om te gaan stralen vanuit jouw lichtkracht. En tools te krijgen om jouw essentie en de diepere kracht binnen jezelf gegrond vorm te geven en te léven. Zodat je niet alleen die verbinding kan leggen binnen jezelf maar hier ook meer uiting aan gaat geven. Jouw leven én de wereld zitten op jou te wachten!

 • Connectie met je lichtkracht
 • Jezelf naar een hoger plan laten tillen, daar waar jouw potentieel volledig schijnt
 • Weten wat je werkelijk wilt en daadwerkelijk stappen zetten
 • De Bright Light Training heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen over bepaalde overtuigingen die ik over mezelf had. Hierdoor kon ik het zien, het gaan omkeren en nog meer in mijn eigen kracht en licht gaan staan. Sindsdien stroomt mijn werk enorm en komen er prachtige dingen op mijn pad puur door het geloof in mijzelf. 5/5 Jennifer Bardoul

Programma

8 november, 31 januari, 21 maart, 20 juni

Tijdens 4 trainingsdagen komen we samen in een intieme groep vrouwen. We keren naar binnen, delen, doen innerlijke oefeningen, gaan naar buiten. Door de groepsgrootte is er persoonlijke ruimte voor jou, zodat je begeleid wordt op jouw reis.

+ Je versterkt de connectie met jouw licht; de oprichtende energie die voor vreugde en vrijheid zorgt. Je leert beter in je eigen energie te blijven.

+ Je leert moeitelozer navigeren door ruis en uitdagingen van het leven, waaronder hetgeen dat je nog kleinhoudt.

+ Ontdek je uniciteit; wat zijn je (verborgen) talenten die nog meer geleefd mogen worden? Wat is je zielsmissie? Welk leven past werkelijk bij jou? Hoe leef je jouw eigenheid nog meer dan ooit tevoren? Krijg helder wat de stappen zijn op jouw pad.

+ Laat je leiden naar de plek waar jouw ziel en jij als mens samenkomen. Het leven vanuit jouw lichtkracht. Je verdiept je fundament van stevigheid, zodat je gegrond expressie kan geven aan jou!

 • Intieme groep vrouwen
 • Krachtige, ondersteunende energie
 • Trainingsdagen: Hoorneboeg, Hilversum

Optioneel 1-op-1 verdiepende begeleiding

Optioneel kies je voor 2 individuele sessies voor extra verdieping en ondersteuning: de Soul journey en een coachingsessie. Vaak is onze ziel niet helemaal geïntegreerd of wil eigenlijk niet echt op aarde zijn. De Soul journey is een innerlijke reis waarbij ik je begeleid in je helings-en integratieproces, zodat je ziel weer dichtbij jou is. De coachingsessie concentreert zich op een thema dat voor jou belangrijk is, zoals loopbaankeuzes, vrouwelijke kracht en innerlijke rust.

Bestel jij je ticket voor 1 september? Dan ontvang je een gratis online kaartlegging van Marly! Het thema ' leven vanuit je lichtkracht' zal centraal staan. Je ontvangt inzichten over je proces en het zal je in de juiste energie zetten, be prepared for high vibes!

 • Optioneel: 2 individuele sessies: Landgoed Stameren, Maarn
 • Online gratis kaartlegging
 • Marly is een super gevoelsmens en weet heel snel de vinger op de zere (of juiste de goede) plek te leggen. Ze heeft een enorme hoeveelheid bagage en kennis over vooral het vrouw-zijn en welke belemmeringen we onszelf opleggen. Ze helpt je daadwerkelijk het licht te vinden en ondertussen staat ze met 2 benen in de dagelijkse realiteit. De reis samen met Marly (en de andere deelnemende vrouwen) is bijzonder, fijn, veilig en mooi. De bestemming is in al z’n eenvoud prachtig!5/5 Karin

Jouw leven en de wereld zitten op jou te wachten.

Na mijn studie psychologie begon ik mijn carrière als consultant bij Berenschot. In het bedrijfsleven liep ik mezelf voorbij en ging ik op zoek naar wat ik werkelijk wilde. Tijdens een intensieve opleiding tot Life Coach kwam ik erachter dat dit is wat ik hier op aarde kom doen: het aansteken van de grootse essentie van vrouwen. Ik startte succesvol mijn bedrijf in 2010 en ontwikkelde vanuit mijn holistische studieachtergrond mijn helende en channelende gaven verder.

 • Psycholoog & vrouwencoach sinds 2010
 • Uit het bedrijfsleven
 • 1000+ vrouwen begeleid

We rise together

 • Marly gaf mij praktische tools om mijn innerlijke licht en de weg hier naartoe te verstevigen. Het lukt me nu beter om te leven vanuit wat ik wil. Het is heel fijn samenwerken met Marly; je voelt je direct welkom en veilig in haar omgeving. Ze weet snel tot de kern te komen en helpt je op weg met je vraagstukken. Dit doet ze op een hele warme en intuïtieve manier.5/5 Willemijn

Wat levert het je op?

Binnen negen maanden...

 • ben je ‘aligned’ met jouw unieke zielsenergie
 • sta je steviger binnen jezelf en hanteer je moeilijke gevoelens met meer gemak
 • ervaar je een stromende levensenergie
 • ben je on track; je weet wat je wilt
 • leef je jouw stralende zelf

FAQ

Ik twijfel of ik nou beter af ben aan 1-op-1 coaching of deze training

Door de intieme groepsgrootte is er tijdens de training ruimte voor jou als persoon en de dingen waar je tegenaan loopt. Wanneer je echt de diepte in wilt wat betreft een grote blokkade binnen jezelf, ben je bij coaching aan het goede adres. Ook kan je de training aanvullen met 2 extra 1-op-1 sessies.

Ik houd niet zo van groepen...

De dag vindt plaats met maximaal 6 vrouwen. Omdat we veel naar binnen keren en de dagen een liefdevolle flow hebben, zul je zien dat iedereen makkelijk bij zichzelf blijft en er een serene sfeer hangt. De momenten dat vrouwen wat delen in de groep worden begeleid door Marly en er ontstaan hiermee geen 'theekransjes'. Bovendien kun je veel halen uit deze persoonlijke coachingsmomentjes. Zowel bij de inbreng van jezelf als die van de ander.

Ik blijf twijfelen of ik nou Women's Soul Day of Bright Light Training wil gaan doen

De Bright Light Training is een reis die je maakt en een programma wat je meer aan de hand meeneemt in je eigenlijke leven. Er is support om het geleerde in je leven te integreren.

 • Hele fijne training om op zoek te gaan naar je missie en kracht.5/5 Annemarie
Stuur ons een berichtje!

Twijfel je nog?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gratis 30 min. call in te plannen.

Recent bekeken producten

  © 2024 Pure Women,

   Login

   Wachtwoord vergeten?

   Heb je nog geen account?
   Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.